Fri frakt inom Sverige från 390 kr

Vi flyttar till Slakthusområdet

Under sommaren kommer vi flytta rosteriet till Slakthusområdet i Gamlestaden. Jag tog en kaffe med Per och ställde några frågor om vad vi kan förvänta oss framöver.  
Varför ska Kafferäven flytta till Slakthusområdet? 
Per: Vi trivs i Gamlestaden, det här är vårt revir. Vi är glada över att kunna flytta till en plats inom samma område som ger oss bättre synlighet och möjlighet att skapa en mötesplats som är mycket lättare att hitta till. Till skillnad från nu kommer det finnas en skylt! 
Vad innebär flytten för våra kunder? 
Per: Vi kommer ha en butik där en kan köpa både kaffe och andra kafferelaterade produkter. En kommer kunna få inblick i produktionen och fler möjligheter att provsmaka kaffe. Tiden får utvisa om vi kommer ha en kaffebar men vi har lagt upp för möjligheten. 
Vad finns mer i Slakthusområdet? 
Per: Vi har gott om goda vänner där! Bland andra Wine Mechanics som trampar druvor, Spike som humlar och jäser öl, Stadskupor som producerar honung, Växtverket med sina gröna fingrar och Citysteriet som ystar ost. En fin synergi mellan verksamheter som slutar på ’eri’; vineri, bryggeri, ysteri och såklart rosteri! Det enda vi saknar är ett bageri. 
Vi ser verkligen fram emot det här och hoppas vara i full swing i september. Då vill vi välkomna alla våra kunder till Kafferäven 2.0. Bara ett stenkast från Gamlestads Torg. 
 
Äldre Inlägg
Nyare Inlägg
Stäng (esc)

Popup

Använd denna popup-meny för att bädda in en e-postlista sign up formuläret. Du kan också använda det som en enkel uppmaning till handling med en länk till en produkt eller en sida.

Åldersverifiering

Genom att klicka in dig verifierar du är gammal nog att konsumera alkohol.

Sök

Din kundvagn är förnärvanrande tom
Köp nu
SV
svenska