Fri frakt inom Sverige från 390 kr

Återförsäljare

Vi rostar kaffe för kaféer, restauranger, butiker och även för kontor i hela Sverige, men även för kunder i hela världen. Vår produktionscykel funkar på sättet att vi tar emot beställningen, rostar i mitten av veckan och skickar sedan ut ordrarna i slutet av varje vecka. Är ni en lokal inköpare cyklar vi ut beställningen till er. Annars kommer ert nyrostade kaffe med DHL eller Postnord om så önskas.

Nyckeln till gott kaffe är dess färskhet och det mesta av vårt kaffe rostas på beställning. Vårt kaffe smakar bäst 2-8 veckor efter rostning. Vi skickar därför ut kaffe upp till 2 veckor efter rostning, för att ge kaffet en chans att vila innan det ska drickas. Vi tar inga genvägar.

Är ni intresserade?

Vill du servera vårt kaffe till dina kunder, brygga det i ditt kontor eller sälja våra bönor i din butik? Härligt - låt oss snacka! Ring oss på 031-433 100
Skicka ett meddelande

Utrustning

Det krävs att du har en kvarn, en kaffebryggare eller en espressomaskin för att brygga gott kaffe. Vi ordnar den utrustning du behöver.

Utbildning

Vi kan kaffe. Med över 20 års erfarenhet har vi det som krävs för att hjälpa dig att öka på dina kaffekunskaper.

Event och Mässor

Behöver du en barista, en hel kaffebar eller har du någon annan behov av kaffe där vi kan hjälpa till? Hör av dig, vi ordnar kaffe till alla sorters event.

Stäng (esc)

Popup

Använd denna popup-meny för att bädda in en e-postlista sign up formuläret. Du kan också använda det som en enkel uppmaning till handling med en länk till en produkt eller en sida.

Åldersverifiering

Genom att klicka in dig verifierar du är gammal nog att konsumera alkohol.

Sök

Din kundvagn är förnärvanrande tom
Köp nu
SV
svenska