Fri frakt inom Sverige från 390 kr

Kaffeprenumeration - FAQs

Kafferäven kaffeprenumerationer

Att prenumerera på kaffe är ett av de bästa sätten att upptäcka nya kaffesmaker och aromer.
I vår kaffeprenumeration får du en månatlig leverans av två kaffesorter som vi är extra glada över just nu. Den ena kommer från vårt nuvarande utbud och den andra kommer att vara exklusiv för prenumeranterna. På så sätt kan du prova nya erbjudanden före alla andra. Fraktkostnad inom Sverige ingår i priset. Med möjlighet till leverans inom EU och i hela världen också.

Om du föredrar att hämta din låda på vårt rosteri, använd koden: LOKAL vid utcheckning.

Vi rostar och skickar prenumerationskaffe första veckan varje månad via DHL Service Point. Denna prenumeration är en självklarhet och fortsätter automatiskt tills du väljer att pausa eller säga upp den.
Alla kaffen i vår prenumeration är ljusrostat och passar alla typer av filterbryggningsmetoder. Ursprung och innehåll kommer att förändras under året och kaffen kommer alltid från producenter som vi känner till och är stolta över att kalla våra vänner.

För att få information om din prenumeration via mail behöver du skriva upp dig på vår lista för nyhetsbrev. Eller så kan du justera dina inställningar på din kundsida för att ta emot våra informationsbrev.

Om du väljer det lilla paketet får du två specialkaffeer och 250 gram av varje. Detta ger dig minst en kopp välsmakande kaffe varje dag i en månad.
Om du väljer det stora paketet får du dubbelt upp och får två specialkaffe och 2x250 gram av varje. Detta ger dig minst två koppar gott kaffe varje dag i en månad.

Som prenumerant förtjänar du förmånen att få unika kaffesorter vid speciella tillfällen som inte erbjuds någon annanstans. Om du väljer vårt kaffeabonnemang, dofter och smaker från flera av de bästa odlarna runt ekvatorn i hela världen kommer dina kaffepauser att bli extra njutbara.

Prenumerera eller kolla in tidigare kaffesorter från våra prenumerationer.

Kaffeleverans - Ett trevligt brev att få

Varje månad landar en låda fylld med kaffebönor nära dig via DHL Service Point. Kaffet kommer att vara speciellt utvalt för dig, och det kommer att vara ett kaffe som vi är stolta över. Vi kommer också att berätta historien bakom dess resa för dig.

Kafferävens handel är helt transparent. Det innebär att vi känner våra producenter personligen. Tack vare detta kan du vara säker på att du njuter av kaffe som kommer från gårdar med rättvisa arbetsvillkor och stolta odlare.

Hela bönor eller malet kaffe?

Vi ser helst att du beställer hela bönor istället för malet kaffe. Anledningen - kaffe ska helst serveras nymalet. Färskt malet kaffe ger en djupare smakupplevelse. Men om du inte äger en kaffekvarn mal vi det nyrostade kaffet åt dig. När du känner dig redo att skaffa en kaffekvarn får du som prenumerant ett fördelaktigt erbjudande på en kaffekvarn som vi anser vara bäst lämpad för dina behov.

Är du redo att ta steget och ge dig ut på en resa som tar dig från Afrikas rika toner av jordgubbar och blåbär till Sydamerikas blommiga och chokladdoftande kaffe?

Information om din prenumeration

 • Beställ innan den sista dagen i denna månad för att börja din fikaresa.
 • Du får 2x250gr eller 4x250gr eller 2 utvalda nyrostade bönor.
 • Kaffet skickas första onsdagen i varje månad.
 • Du kan säga upp din prenumeration när du vill.
 • Frakt ingår i Sverige genom DHL Service Point. 100 kr extra kostnad för EU-kunder.
 • Använd koden LOKAL i kassan för lokal hämtning.
 • Kolla tidigare prenumerationskaffe här.

  Stäng (esc)

  Popup

  Använd denna popup-meny för att bädda in en e-postlista sign up formuläret. Du kan också använda det som en enkel uppmaning till handling med en länk till en produkt eller en sida.

  Åldersverifiering

  Genom att klicka in dig verifierar du är gammal nog att konsumera alkohol.

  Sök

  Din kundvagn är förnärvanrande tom
  Köp nu
  SV
  Svenska