Fri frakt inom Sverige från 390 kr

POLICY FÖR RETUR AV VAROR

POLICY FÖR RETUR AV VAROR

Kontakta Kafferäven Per Nordby innan du lämnar tillbaka något. Kontakta även Kafferäven Per Nordby om du är supernöjd.


ÅTERBETALNINGSPOLICY I KORTHET


Du kan returnera produkten inom 30 dagar efter leverans. Produkten måste vara i nytt skick. För att undvika eventuella tullavgifter måste du tydligt markera paketet "returnerade varor". Vill du byta till en annan storlek av samma produkt? Det kan du, det är bara att kontakta oss. Vill du byta till en annan produkt? Det kan du, det är bara att kontakta oss. Om ett paket är inte är uthämtat kan du behöva betala en hanteringsavgift.


RETURER

Vår policy varar 30 dagar. Om 30 dagar har gått sedan ditt köp, kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller utbyte. För att vara berättigad till en retur måste din vara, vara oanvänd och i samma skick som du fick den. Den måste också finnas i originalförpackningen. Flera typer av varor har undantag för retur. Lättfördärvliga varor som mat, blommor, tidningar eller tidskrifter kan inte returneras. Kaffe faller inom kategorin mat. För att slutföra din retur behöver vi ett kvitto eller inköpsbevis. Enklaste sättet att slutföra en retur är att skicka e-post till info@kafferaven.se med din berättelse och vi kommer att göra vårt bästa för att få dig att bli nöjd och glad.

Bidragsbelopp (i förekommande fall)

När din retur har mottagits och inspekterats skickar vi ett mail till dig för att meddela dig att vi har fått din returnerade vara. Vi kommer också att meddela dig om ett godkännande eller ett eventuellt avslag på din återbetalning. Om din förfrågning godkänns, kommer din återbetalning att behandlas, och krediten kommer automatiskt att skickas till ditt kreditkort eller ursprungliga betalningsmetod, inom ett antal dagar.


SENA ELLER uteblivna ÅTERBETALNINGAR (om tillämpligt)


Om du inte har fått en återbetalning ännu, kontrollera först ditt bankkonto igen. Kontakta sedan ditt kreditkortsföretag, det kan ta lite tid innan din återbetalning är officiellt publicerad. Om du fortfarande inte fått ditt svar - kontakta din bank. Det finns ofta en viss bearbetningstid innan en återbetalning publiceras. Om du har gjort allt detta och du fortfarande inte har fått din återbetalning ännu, vänligen kontakta oss på info@pernordby.com.


VAROR PÅ REA (om tillämpligt)


Endast köp av vanligt prissatta produkter kan återbetalas, tyvärr kan produkter som sålts på rea inte återbetalas.

Utbyten (i tillämpliga fall)

Vi ersätter endast produkter om de är defekta eller skadade. Om du behöver byta ut det mot samma produkt, skicka ett mail till info@pernordby.com och berätta varför. Om du vill byta ut en produkt mot en annan produkt eller storlek, skicka ett mail till info@pernordby.com och berätta vilken produkt du vill ha istället.


GÅVOR

Om varan markerats som en gåva när den köptes och levererades direkt till dig, får du gåvans kredit för värdet av din retur. När det returnerade objektet har tagits emot skickas ett presentkort till dig. Om varan inte var märkt som en gåva när den köptes, eller om den som gav dig gåvan hade beställningen skickad till sig själva för att ge dig den senare, kommer vi skicka återbetalningen till den som gav dig gåvan och den kommer att få reda på att du returnerat varan.


FRAKT FÖR RETUR AV VAROR

För att returnera en produkt ska du skicka din produkt till:

Kafferäven Per Nordby AB

Korpralsgatan 2

41505 Göteborg

Sverige


Du ansvarar för att betala fraktkostnaderna för retur av vara. Fraktkostnaderna återbetalas inte. Om du får en återbetalning kommer kostnaden för returfrakt att dras av från din återbetalning. Beroende på var du bor kan den tid det tar för din utbytta produkt att nå dig, variera. Om du skickar ett objekt med ett värde över $75, bör du överväga att använda en spårbar frakttjänst eller köpa fraktförsäkring. Vi kan inte garantera att vi kommer att få ditt returnerade objekt då det inte är något vi kan styra över.


Maila alltid info@kafferaven.se innan du returnerar något objekt!


 FRAKTINFORMATION


FRAKT INOM SVERIGE


Frakt sker via DHL Service Point eller PostNord. Alltid spårbar. Fri frakt med DHL på ordrar över 300kr. För beställningar under 300kr är fraktkostnaden 59kr.


FRAKT INOM EUROPA

Skickas med DHL. Alltid spårbar. Fraktkostnaden är 210 kr för alla beställningar.


FRAKT TILL ÖVRIGA VÄRLDEN

Frakten sker via den svenska posttjänsten. Alltid spårbar. Fraktkostnaden 350kr för beställningar upp till 1kg. Över 1kg kostnaden tillkommer ett schablonbelopp på 500kr (Ej utöver 350kr). Kaffet rostas i Göteborg inom en vecka från er beställning. Vi skickar ert kaffe samma vecka som vi mottagit er order. Tyvärr kan vi inte skicka till medborgare i Ryssland på grund av ryska myndighetsrestriktioner.


FIKA - DET VIKTIGASTE AV ALLT

Om du har läst såhär långt förtjänar du en belöning. Ta kontakt eller kom till rosteriet, så bjuder vi på finfika!

/Kafferäven


Stäng (esc)

Popup

Använd denna popup-meny för att bädda in en e-postlista sign up formuläret. Du kan också använda det som en enkel uppmaning till handling med en länk till en produkt eller en sida.

Åldersverifiering

Genom att klicka in dig verifierar du är gammal nog att konsumera alkohol.

Sök

Din kundvagn är förnärvanrande tom
Köp nu
SV
Svenska