Gå till innehåll

Land

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Kafferävens prenumeration FAQ's

Kafferävens prenumeration


Att prenumerera på kaffe är ett av de bästa sätten att upptäcka nya kaffesmaker och aromer. I vår kaffeprenumeration får du en månadsleverans på två kaffe vi är extra peppade på just nu. Den ena kommer från vårt nuvarande sortiment och den andra kommer att vara exklusiv för prenumeranterna. På så sätt kan du prova nya erbjudanden före någon annan. Fraktkostnad inom Sverige ingår i priset. VI har även alternativ för leverans i EU och resten av världen.
Om du föredrar att hämta din låda på vårt rosteri, använd koden: LOKAL vid utcheckning. Vi rostar och skickar prenumerationskaffe första veckan varje månad via DHL Service Point. Den här prenumerationen är enkel och kommer att fortsätta automatiskt tills du väljer att pausa eller avbryta den. Allt kaffe i vårt abonnemang är ljusrostat och passar alla sorters filterbryggningsmetoder. Ursprung och innehåll varierar men kaffet kommer alltid att komma från producenter som vi känner och är stolta över att kalla våra vänner.

 

För att ta emot information om kaffet du dricker, behöver du prenumerera på vårt nyhetsbrev. Det gör du antingen på knappen längst ner på hemsidan eller genom att gå till din profil och acceptera att vi skickar e-post till dig.

 

Väljer du 2x250g kaffe så räcker det till minst en kopp kaffe om dagen i en månad, möjligheten finns också att dubbla upp. Oavsett vilket du väljer kommer du alltid få två olika sorter.

Kafferävens handel är helt transparent. Det betyder att vi känner våra producenter personligen. Tack vare detta kan du känna dig säker på att njuta av kaffe som kommer från gårdar med rättvisa arbetsvillkor och stolta odlare.

Hela bönor eller malet kaffe?
Vi vill hellre att du beställer hela bönor istället för malet kaffe. Anledningen - Kaffe ska helst serveras nymalet. Nymalet kaffe ger en djupare smakupplevelse. Men om du inte äger en kaffekvarn så maler vi det nyrostade kaffet åt dig. När du känner dig redo att skaffa en kaffekvarn får du som prenumerant ett förmånligt erbjudande på en kaffekvarn vi tycker passar bäst för dina behov.

Så här gör du:

 • Beställ innan den 25:e för att börja din fikaresa månaden därpå.

 • Du väljer 2x250gr eller 4x250gr av 2 utvalda nyrostade bönor.

 • Kaffet skickas första veckan i varje månad.

 • Du kan säga upp din prenumeration när du vill.

 • Frakt ingår i Sverige genom DHL Service Point. 100kr extra kostnad för EU-kunder.

 • Använd koden LOKAL i kassan för lokal hämtning.

Som prenumerant får du förmånen att dricka unika kaffe som inte erbjuds någon annanstans. Är du redo att ta steget och ge dig ut på en resa som tar dig från Afrikas rika toner av jordgubbar och blåbär till Sydamerikas blommiga och chokladdoftande kaffe?

Har du ytterligare frågor så kan du kontakta oss på info@kafferaven. se eller ringa på +46 31 443 100

  Stäng (esc)

  Vi flyttar till ett nytt utrymme!

  Vi flyttar Ash, våran rost, till vårt nya rosteri. Detta sker mellan den 26 oktober och den 2 november. Vi är förberedda på alla händelser men vi föreslår att du beställer kaffe före dessa datum för att säkerställa att det du önskar kommer i tid.

  Age verification

  By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

  Sök

  Varukorg