Gå till innehåll

Land

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

KONTAKT

Har du frågor? Vi svarar på allt från smak, bryggmetoder, hur vi rostar kaffe, eller vill du kanske samarbeta med oss? Var inte rädd för att höra av dig, vi älskar att skaffa oss nya vänner! Du når oss på info@kafferaven.se eller ring +46 31 443 100

En liten promenad

Från hållplatsen Gamlestads Torg går du under järnvägsspåren mot det gula teglade tornet, förbi den lysande kon och kalven, sväng höger runt knuten och du ser Kafferäven Bar & Verkstad på hörnet och Kafferäven Rosteri & Butik runt nästa hörn.

Kafferäven Rosteri & Butik

Öppettider

Måndag - Fredag 9 - 16

Kafferäven Rosteri & Butik
Lilla Waterloogatan 2
Slakthusområdet Hus B
415 02 Göteborg

Kafferäven Bar & Verkstad

Just nu serverar vi inte kaffe här men kom gärna in till butiken och drick en kopp kaffe!

Kafferäven Rosteri & Butik
Lilla Waterloogatan 2
Slakthusområdet Hus C
415 02 Göteborg

Vi vill gärna ha besök

I våra nya lokaler i Göteborgs Slakthusområde har vi både Butik & Rosteri i hus B. Här kan du se hur vi rostar samtidigt som du passar på att köpa med dig kaffe hem. Vi har också Bar & Verkstad i hus C. Här kan du gå på kurser och koppningar och så småningom dricka en bryggkaffe eller espressobaserad dryck på lunchtimmen.

Stäng (esc)

Vi flyttar till ett nytt utrymme!

Vi flyttar Ash, våran rost, till vårt nya rosteri. Detta sker mellan den 26 oktober och den 2 november. Vi är förberedda på alla händelser men vi föreslår att du beställer kaffe före dessa datum för att säkerställa att det du önskar kommer i tid.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Sök

Varukorg