Gå till innehåll

Land

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Returpolicy

Returpolicy
Kontakta Kafferäven Rosteri & Import innan du returnerar några varor. Kontakta även KafferävenRosteri & Import om du är supernöjd!

ÅTERBETALNINGSPOLICY I KORTHET

Du kan returnera produkten inom 30 dagar efter leverans. Produkten måste vara i nyskick. För att undvika eventuella tullavgifter, vänligen märk tydligt paketet "RETURNERADE VAROR". Vill du byta till en annan storlek av samma produkt? Det kan du göra, det är bara att kontakta oss. Vill du byta till en annan produkt? Det kan du göra, det är bara att kontakta oss. Om ett paket inte hämtas ut kan du behöva betala en hanteringsavgift.

RETURER

Vår policy gäller i 30 dagar. Om det har gått 30 dagar sedan ditt köp, kan vi tyvärr inte erbjuda dig återbetalning eller byte. För att vara berättigad till retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som du fick den. Den ska också vara i originalförpackningen. Flera typer av varor är undantagna från att returneras. Övriga varor som mat, blommor, tidningar eller tidskrifter kan inte returneras. Kaffe faller inom kategorin mat. För att slutföra din retur behöver vi ett kvitto eller köpbevis. Enklaste sättet att slutföra en retur är att maila info@kafferaven.se med din berättelse så ska vi göra vårt bästa för att du ska bli nöjd.


ÅTERBETALNINGAR

När din retur har mottagits och inspekterats skickar vi ett e-postmeddelande till dig för att meddela att vi har tagit emot din returnerade vara. Vi kommer också att meddela dig om godkännande eller avslag på din återbetalning. Om du blir godkänd kommer din återbetalning att behandlas och en kredit kommer automatiskt att tillämpas på ditt kreditkort eller din ursprungliga betalningsmetod, inom ett visst antal dagar.

SENA ELLER SAKNADE ÅTERBETALNINGAR

Om du inte har fått någon återbetalning ännu, kontrollera först ditt bankkonto igen. Kontakta sedan ditt kreditkortsföretag, det kan ta lite tid innan din återbetalning publiceras officiellt. Kontakta sedan din bank. Det är ofta en viss handläggningstid innan en återbetalning bokförs. Om du har gjort allt detta och du fortfarande inte har fått din återbetalning än, vänligen kontakta oss på info@kafferaven.se.

ARTIKLAR PÅ REA

Endast ordinarie prissatta varor kan återbetalas, reavaror kan tyvärr inte återbetalas.

UTBYTE (om tillämpligt)

Vi byter endast ut varor om de är defekta eller skadade. Behöver du byta den mot samma vara, skicka ett mail till info@kafferaven.se och berätta varför. Om du vill byta till en annan produkt eller storlek, skicka ett mail till info@kafferaven.se och berätta vilken produkt du vill ha istället.

GÅVOR

Om varan markerades som en gåva när den köptes och skickades direkt till dig, får du en gåvokredit för värdet av din retur. När den returnerade varan har tagits emot skickas ett presentkort till dig. Om varan inte var markerad som en gåva när den köptes, eller om gåvogivaren fick beställningen skickad till sig själv för att ge till dig senare, skickar vi en återbetalning till gåvogivaren och han kommer att få reda på din retur.

FRAKT

För att returnera din produkt ska du posta din produkt till: Korpralsgatan 2, Göteborg SE 41505, SVERIGE Du kommer att stå för dina egna fraktkostnader för att returnera din vara. Fraktkostnader återbetalas ej. Om du får en återbetalning kommer kostnaden för returfrakten att dras av från din återbetalning. Beroende på var du bor kan tiden det kan ta för din utbytta produkt att nå dig variera. Om du skickar en vara över 75 USD bör du överväga att använda en spårbar frakttjänst eller köpa fraktförsäkring. Vi garanterar inte att vi kommer att ta emot din returnerade vara. Maila oss alltid på info@kafferaven.se innan du returnerar någon vara.

Stäng (esc)

Vi flyttar till ett nytt utrymme!

Vi flyttar Ash, våran rost, till vårt nya rosteri. Detta sker mellan den 26 oktober och den 2 november. Vi är förberedda på alla händelser men vi föreslår att du beställer kaffe före dessa datum för att säkerställa att det du önskar kommer i tid.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Sök

Varukorg