Gå till innehåll

Land

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Kafferävens Adventskvartett - Kafferäven

Kafferävens Adventskvartett

Specialkaffekalendern är slut men ännu finns det kaffe kvar!

Specialkaffekalendern har vi fyllt med 24 olika kaffesorter varav 20 kommer ur vårt eget sortiment och fyra kommer från rosterier runt om i Norden som vi bjudit in. Vissa sorter i kalendern fanns i så små volymer att de redan tagit slut men några sorter har vi mer av. Eftersom kalendern gjorde succé och sålde ut redan i november har vi valt ut fyra sorter som vi fortfarande har en del kaffe kvar av. Dessa kaffesorter avnjuts på söndagarna i kalendern och har därför fått namnet Kafferävens Adventskvartett.

Kaffet i kvartetten kommer från tre kontinenter, fyra olika gårdar och har alla genomgått olika processmetoder och varierar därför mycket i smak. I kvartetten hittar du allt från chokladiga och nötiga toner till parfymerade dofter av tropisk frukt och kanderad citrus.

Vi packar kaffet i påsar som rymmer 100 gram eller 250 gram beroende på hur mycket kaffe du önskar.

Följ länken för att beställa kaffe till advent 

https://www.kafferaven.se/collections/single-estate-coffee/products/adventskaffe-x-4

 

 Njut av kaffet och varandra!

Bästa hälsningar

Tidigare inlägg
Nytt inlägg
Stäng (esc)

Vi flyttar till ett nytt utrymme!

Vi flyttar Ash, våran rost, till vårt nya rosteri. Detta sker mellan den 26 oktober och den 2 november. Vi är förberedda på alla händelser men vi föreslår att du beställer kaffe före dessa datum för att säkerställa att det du önskar kommer i tid.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Sök

Varukorg