Gå till innehåll

Land

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Specialkaffekalender 24/12 - Kafferäven

Specialkaffekalender 24/12

24/12 Las Margaritas | Costa Rica | Geisha | Bärtorkad

Julen är här och med den det godaste kaffet i hela Specialkaffekalendern (tycker vi i alla fall!)

Las Margaritas drivs av familjen Solis högt upp i bergen i området Santa Maria de Dota. Emmanuel Solis grundade gården 2013 och har sedan dess specialiserat sig på unika kaffesorter med hög kvalitet och utpräglad smakprofil som Villalobos, Gul Catuaì, SL28 och storfavoriten Geisha.

Detta är en Geisha och arten bidrar mycket till kaffets smak och arom. Gården är belägen på en frodig bergskedja med mycket vegetation, där Emmanuel har som mål att aldrig använda bekämpningsmedel, vilket han hittills har lyckats med. Efter skörd har Emmanuel bärtorkat denna Geisha vilket ytterligare bidrar till smaken. Emmanuel plockar bären när de är mogna för att ta vara på sockret i bären, och torkar dessa långsamt på upphöjda bord för att hålla kvaliteten så hög som möjligt.

Tidigare inlägg
Nytt inlägg
Stäng (esc)

Vi flyttar till ett nytt utrymme!

Vi flyttar Ash, våran rost, till vårt nya rosteri. Detta sker mellan den 26 oktober och den 2 november. Vi är förberedda på alla händelser men vi föreslår att du beställer kaffe före dessa datum för att säkerställa att det du önskar kommer i tid.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Sök

Varukorg