Gå till innehåll

Land

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Uppdatering om flytten - Kafferäven

Uppdatering om flytten

Vi har väntat på att få flytta in i våra nya lokaler i slakthusområdet här i Göteborg. Huset vi ska in i byggdes 1913 och det fanns ett litet behov av renovering som nu pågått i 1,5 år. Nu ser vi ljuset i tunneln och planerar att flytta rosten första veckan i november, alltså om mindre än två månader!

Vi kommer ha två lokaler Göteborgs slakthusområde och utöver att flytta rosteriet kommer vi öppna en butik och en kurslokal, allt för att bättre kunna möta och hjälpa våra kunder.

Den första och största lokalen blir Kafferävens Rosteri & Butik - här kommer vi rosta och packa kaffe precis som vi gör idag, och du kommer kunna handla kaffe och tillbehör samtidigt som du ser produktionen genom en glasvägg. Kanske går det att provsmaka kaffe på plats också. Adressen hit är Kafferäven Rosteri & Butik, Lilla Waterloogatan 2, Hus B, 415 02 Göteborg.

I fastigheten bredvid har vi en liten lokal som blir Kafferäven Bar & Verkstad - här kommer vi hålla kaffeprovningar och kurser för både återförsäljare och för kaffeälskare som vill lära sig mer om kaffe! Vår provrost kommer stå här så vi kan sköta om alla inköp och provsmakningar av nya skördar som kommer in. För kurserna finns det en espressobar och en bryggbar och om vi är på plats går det bra att titta in på en kaffe. Adressen hit är Kafferäven Bar & Verkstad, Lilla Waterloogatan 2, Hus C, 415 02 Göteborg.

Flytten från Bellevue till Slakthusområdet kommer pågå under oktober-november och vi räknar med att stå redo som senast till första advent. Välkomna!
Tidigare inlägg
Nytt inlägg
Stäng (esc)

Vi flyttar till ett nytt utrymme!

Vi flyttar Ash, våran rost, till vårt nya rosteri. Detta sker mellan den 26 oktober och den 2 november. Vi är förberedda på alla händelser men vi föreslår att du beställer kaffe före dessa datum för att säkerställa att det du önskar kommer i tid.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Sök

Varukorg