Gå till innehåll

Land

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Välkommen på Kaffeprovning av vår Specialkaffekalender - Kafferäven

Välkommen på Kaffeprovning av vår Specialkaffekalender

Är du nyfiken på kaffet i vår Specialkaffekalender? Då vill vi välkomna dig på koppning i rosteriet under oktober och november. Eftersom kalendern innehåller så mycket som 24 olika sorter kommer vi koppa utifrån olika teman varje gång. 

En koppning är en kaffeprovning där vi smakar på kaffe med sked ur en kopp. Kaffet bryggs direkt i koppen och drar i fyra minuter. Ett lätt och universellt sätt att smaka på kaffe som gör det enkelt att testa flera olika kaffesorter bredvid varandra.


Välkommen till rosteriet kl 17-18 under följande datum:

Måndag 23 oktober 
Måndag 13 november
Måndag 20 november
Måndag 27 november

4:e november är det marknad mellan kl 11-16 här i slakthusområdet och då passar vi också på att köra en koppning ca kl 11 

Ni hittar oss i Slakthus B i GamlestanPsst ... Du kan boka en Specialkaffekalender redan nu och luta dig tillbaka och vänta. Vi rostar kaffet till kalendern nästa vecka och skickar ut den så snart den är packad och klar.

https://www.kafferaven.se/products/kafferavens-specialkaffekalender-1

Tidigare inlägg
Nytt inlägg
Stäng (esc)

Vi flyttar till ett nytt utrymme!

Vi flyttar Ash, våran rost, till vårt nya rosteri. Detta sker mellan den 26 oktober och den 2 november. Vi är förberedda på alla händelser men vi föreslår att du beställer kaffe före dessa datum för att säkerställa att det du önskar kommer i tid.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Sök

Varukorg