PROCESSMETODER
Här kan du lära dig mer om olika processmetoder.
Denna sida har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Spendera 350 SEK mer för FRI frakt.FRI frakt kommer att tillämpas vid kassan
Tyvärr, det ser ut som om vi inte har tillräckligt av denna produkt.
PROCESSMETODER
Här kan du lära dig mer om olika processmetoder.
Kaffebönan är den torkade kärnan i ett kaffebär. Stegen mellan skörd och den torkade kaffebönan kallas för ”processmetod”. Våtförädlat är en traditionell processmetod där kaffebönan torkas utan
fruktkött.
Kaffebönan är den torkade kärnan i ett kaffebär. Stegen mellan skörd och den torkade kaffebönan kallas för ”processmetod”. Honey-process är en traditionell processmetod där kaffebönan torkas
med fruktkött.
Kaffebönan är den torkade kärnan i ett kaffebär. Stegen mellan skörd och den torkade kaffebönan kallas för ”processmetod”. Bärtorkat är en traditionell processmetod där kaffebönan torkar i sitt
bär.
Kaffebönan är den torkade kärnan i ett kaffebär. Stegen mellan skörd och den torkade kaffebönan kallas för ”processmetod”. Ett innovativt sätt att öka kaffets smak och komplexitet är att fermentera kaffet innan det torkas. Kaffeproducenter har tagit inspiration från vin- och frukt industrin och kontrollerad fermenteringen kan ses som kaffetspet nat.